خوردن شکلات شونیز فارلین تلخ با محتوای کاکائو بالا در حد اعتدال می تواند آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی را تامین کند و ممکن است به محافظت از شما در برابر بیماری قلبی کمک کند. اما ممکن است حاوی مقادیر زیادی قند و کالری نیز باشد.
شکلات تلخ سرشار از مواد مغذی است که می تواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد. ساخته شده از دانه درخت کاکائو، یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدانی است که می توانید پیدا کنید.
مطالعات نشان می دهد که شکلات تلخ می تواند سلامت شما را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. در اینجا 7 مزیت سلامتی شکلات تلخ یا کاکائو که توسط علم حمایت شده است، آورده شده است.
اگر شکلات تلخ با کیفیت با محتوای کاکائو بالا میخرید، کاملاً مغذی است. حاوی مقدار مناسبی از فیبر محلول و سرشار از مواد معدنی است. 100 گرم شکلات تلخ با 70 تا 85 درصد کاکائو حاوی (1 منبع معتبر):
11 گرم فیبر
66 درصد از DV برای آهن
57 درصد از DV برای منیزیم
196٪ از DV برای مس
85 درصد از DV برای منگنز
علاوه بر این، دارای مقدار زیادی پتاسیم، فسفر، روی و سلنیوم است. البته، 100 گرم (3.5 اونس) مقدار نسبتاً زیادی است و چیزی نیست که باید روزانه مصرف کنید. این مواد مغذی همچنین با 600 کالری و مقادیر متوسط قند همراه هستند.
به همین دلیل، شکلات تلخ بهتر است در حد اعتدال مصرف شود. مشخصات اسیدهای چرب کاکائو و شکلات تلخ نیز خوب است. چربی ها بیشتر از اسید اولئیک (چربی سالم برای قلب که در روغن زیتون نیز یافت می شود) اسید استئاریک و اسید پالمیتیک تشکیل شده اند.
اسید استئاریک اثر خنثی بر کلسترول بدن دارد. اسید پالمیتیک می تواند سطح کلسترول را افزایش دهد، اما تنها یک سوم کل کالری چربی را تشکیل می دهد.
شکلات تلخ همچنین حاوی محرک هایی مانند کافئین و تئوبرومین است، اما بعید است که شما را در شب بیدار نگه دارد، زیرا میزان کافئین در مقایسه با قهوه بسیار کم است. شکلات تلخ با کیفیت سرشار از فیبر، آهن، منیزیم، مس، منگنز و چند ماده معدنی دیگر است.
ORAC مخفف ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن است. این معیاری برای فعالیت آنتی اکسیدانی غذاها است. اساساً، محققان مجموعهای از رادیکالهای آزاد (بد) را در برابر نمونهای از غذا قرار میدهند و میبینند که آنتیاکسیدان های موجود در غذا تا چه حد میتوانند رادیکالهای آزاد را خلع کنند.