برگه زردآلو ممکن است در دوران بارداری مفید باشد.
زردآلو حاوی آهن است که ممکن است به بهبود سلامت خون کمک کند.
حجم خون زنان در دوران بارداری 50 درصد افزایش می یابد و این بدان معناست که او در رژیم غذایی خود به آهن بیشتری نیاز دارد.
برگه زردآلو منبع خوبی از آهن است و ممکن است در این زمینه کمک کند.
بارداری و شیردهی ممکن است باعث تغییرات متابولیک در بدن شما شود و ورزش کم یا رژیم نامتعادل اغلب می تواند منجر به یبوست شود و نوشیدن آب کافی و مصرف غذاهای غنی از فیبر، مانند برگه زردآلو، ممکن است مشکلات گوارشی را تسکین دهد.
می تواند به درمان دیابت کمک کند.
میوه های خشک مانند برگه زردآلو تهران دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند و طبق مطالعات، آنها سطح گلوکز خون را بیش از حد افزایش نمی دهند.
مقادیر متوسط فروکتوز از میوه های خشک (از جمله برگه زردآلو) نیز ممکن است به کنترل سطح گلوکز بعد از غذا کمک کند.
برگه زردآلو نیز اثرات مفیدی بر سطح انسولین دارد.
ممکن است سلامت چشم را ارتقا دهد.
لوتئین و زآگزانتین موجود در برگه زردآلو ممکن است به سلامت چشم کمک کنند و این مواد مغذی به عنوان فیلترهای نور آبی عمل می کنند و از بافت های چشمی در برابر آسیب فوتوتوکسیک محافظت می کنند.
آنها همچنین ممکن است خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش دهند.
ممکن است تراکم مواد معدنی استخوان را بهبود بخشد.
تراکم استخوان پایین در زنان پیر و یائسه شایع است، این عامل اصلی پوکی استخوان، آرتروز و سایر اختلالات استخوانی مشابه است و بور موجود در برگه زردآلو ممکن است به بهبود تراکم مواد معدنی استخوان کمک کند.
در مطالعات، زنان یائسه ای که 3 تا 4 میلی گرم بور در روز به مدت یک سال مصرف کردند، تراکم استخوان را بهبود بخشیدند.
ممکن است از پوست شما در برابر آسیب و اثرات پیری محافظت کند.
زردآلو حاوی بتاکاروتن است که در بدن شما به ویتامین A تبدیل می شود و برگه زردآلو همچنین به طور طبیعی حاوی یک تن ویتامین A (رتینول) است و این ویتامین در سلامت پوست نقش دارد.